Servicii

SERVICII

SERVICIILE NOASTRE

Pentru noi fiecare proiect este o provocare și ne asumăm întreaga responsabilitate pentru rezultate. Observăm că modul în care oamenii cumpără produse online este în continuă schimbare, de aceea avem grijă să rămânem atenți la trenduri și să reacționăm în timp util.

Oferta de Servicii

În mod normal, un brand are nevoie de toate resursele pe care le pune la dispoziție mediul online pentru a ajunge la cât mai mulți posibili clienți. Nu este de ajuns să faci SEO, dacă nu folosești și metode de creștere a traficului cu plată sau dacă nu ai pagini de produs pe rețelele sociale. Strategia este la baza tuturor eforturilor de promovare.

Strategie de Brand

O Strategie de Brand este obligatorie pentru orice afacere. Cuprinde un plan cu obiective specifice și modalități de realizare a lor. Scopul este succesul brand-ului pe termen lung.

O Strategie de Brand bine gândită și executată impactează toate aspectele unei afaceri și produce conexiuni de lungă durată între brand și consumatori.

Google Ads

Google Ads reprezintă una dintre modalitățile prin care poți crește vzibilitatea brandului și vânzările din mediul online. Caracterul spontan al lucrurilor determină succes imediat, pentru că brandul apare doar în atenția publicului care caută activ sau și-a declarat interesul pentru produsele tale. Ești acolo unde se află și clienții tăi potențiali.

SEO

SEO reprezintă o serie de tool-uri pentru a crește calitativ și cantitativ traficul pe site, de a vedea ce face concurența și de a monitoriza piața în general. Prin SEO, Google sau alt motor de căutare potrivește interogarea cu website-uri relevante pentru căutarea respectivă, astfel poți atrage trafic organic,  fără să plătești pentru el, ca în cazul campaniilor PPC.

Analytics

Analytics sau mai precis analiza datelor cu ajutorul unor software-uri este procesul de examinare a seturilor de date primite din diferite surse, pentru a trage concluzii cu privire la rezultatele acțiunilor de marketing întreprinse.Permite organizațiilor să ia decizii de afaceri informat pentru a-și realiza obiectivele de afaceri.

Facebook Ads

Facebook Ads sau mai bine spus Social Media Ads este o altă metodă care te ajută la creșterea gradului de awareness asupra brandului și la vânzărilor online. Alegerea publicului țintă, targetarea după zona geografică, vârstă, sex, interese sunt câteva dintre cele mai importante unelte puse la dispoziție de Social Media. Ești acolo unde oamenii petrec multe ore pe zi.

Conținut Creativ

Conținutul creativ te diferențiază de ceilalți, te face unic, autentic și creează punți de legătură între tine și consumatorii tăi, pe termen nedefinit. Povestea brandului tău e diferită de oricare altă povestea și amprenta brandului tău e diferită. Prin conținut, ajungi acolo unde nu există concurență și unde creezi cărări bătătorindu-le singur.

CUM LUCRĂM

Lucreaza cu noi!

Suntem flexibili și deschisi la feedback, monitorizăm și îmbunătățim zilnic performanța campaniilor de care ne ocupăm. Suntem dedicați unui număr relativ restrâns de clienți pentru că vrem să oferim timp și resurse suficiente tuturor pentru a genera rezultatele promise.

Ai un proiect? Lucrează cu noi!

Chiar dacă nu ne cunoști încă sau ai dubii cu privire la contractarea unei agenții necunoscute, dă-ne șansa să schimbăm idei pe marginea proiectului tău. Orice moment de brainstorming aduce un plus brandurilor.

Hai să ne întâlnim!