SEO

SEO

Ce este SEO sau Search Engine Optimization?

SEO este metoda prin care poți obține creșterea cantitativă și calitativă a traficului pe website-ul, prin căutări organice, fără plată. Deci, SEO reprezintă o serie de tool-uri pentru a crește calitativ și cantitativ traficul pe site, de a monitoriza ce face concurența și ce se întâmplă pe piața ta, în general. Făcând SEO de calitate, atunci când Google sau alt motor de căutare primește o interogare și potrivește interogarea cu website-uri relevante, pentru căutarea respectivă, poți atrage trafic organic,  fără să plătești pentru el, ca în cazul campaniilor PPC.

SEO are 2 elemente principale:

  1. SEO on page (optimizarea fiecărei pagini din website, după o anumită logică)
  2. SEO off page (optimizarea paginilor prin crearea de linkuri)

SEO on-page este metoda prin care creatorul conținutului de pe website reușește să atragă public relevant: folosește cuvinte cheie potrivite, scrie despre subiecte căutate de publicul țintă, urmărește anumiți parametri care fac din pagină un instrument SEO friendly, etc. Cât privește SEO off-page, vorbim despre acțiuni întreprinse mai mult în afara website-ului, care fac referire la site și conduc public, prin linkuri, la website-ul companiei.

Ce obții făcând SEO?

  • Autoritate ca pagină / domeniu;
  • Rank mai bun;
  • Un reach mai bun datorită rankului;
  • Mai multe conversii fără plată;
  • Încredere din partea vizitatorilor;
  • Avantaj competitiv.

Cum te putem ajuta?

În termeni mai simpli, SEO sau Optimizarea pentru motoarele de căutare este o modalitate de a-ți îmbunătăți site-ul, astfel încât acesta să pară mai aproape de pozițiile de top din rezultatele căutării Google, Yahoo, Bing sau alte motoare de căutare. Noi te putem ajuta să obții avantajele menționate mai sus privind autoritatea paginii, mai multe conversii fără să plătești per click, ca în cazul campaniilor PPC, o experiență mai bună a userilor cu website-ul și implicit avantaj competitiv într-un mod organic, sănătos, fără short-cut-uri.