Despre Noi

Credem în puterea marketingului online de a transforma orice produs sau serviciu obișnuit într-un brand remarcat și remarcabil și ne folosim în acest demers de originalitate, creativitate și onestitate. Suntem convinși că orice produs are ceva unic, util și cerut de un anumit public, iar misiunea noastră este să punem în valoare aceste calități și să le comunicăm către publicul cel mai relevant.

Pentru noi fiecare produs este o provocare în sine pentru că transmite o serie de principii și valori diferite de alte produse similare. În acest context, ne simțim datori să înțelegem produsul și beneficiile lui, precum și cultura organizațională a companiilor, cu care lucrăm, ca să putem crea strategii viabile și rezultate pe termen lung.

Suntem convinși că interacțiunea consumatorilor cu brandul generează succesul afacerii, pentru că ține de percepție, de cum a tradus consumatorul experiența cu brandul respectiv. Azi userii cumpără citind review-uri despre produs, influențați fiind de părerea celorlalți și de numărul de fani pe care îi are brandul. De aceea, scopul nostru este să aflăm totul despre publicul țintă al produselor, de care ne ocupăm, pentru a avea un impact maxim atunci când creăm și livrăm mesajele comerciale către el.

Experiența ne-a arătat că o campanie de marketing, gândită și setată pornind de la așteptările reale ale consumatorului, poate produce rezultate spectaculoase în vânzări. O creștere a vânzărilor lunare mai mare de 30% pe lună poate fi generată atunci când comunici către publicul relevant.

Pentru noi, marketingul online este mai mult decât a face ca un produs să apară primul în căutări sau să aibă mulți fani. De la a apărea pe prima pagină în Google până la a fi un brand de succes este cale lungă, pe care o bătătorim împreună cu clienții noștri, pentru că noi credem în ecouri pe termen lung.

Succesul se măsoară în vizibilitate și vânzări, iar vânzările sunt garantate doar de campaniile bine gândite, bazate pe studii, monitorizări permanente, ajustări, pe scurt într-o bună cunoaștere a pieței și a comportamentului consumatorului.

Serviciile noastre încep în momentul în care audităm situația companiei, furnizăm recomandările necesare pentru a putea implementa campanii de promovare de succes pe Google sau social media. Mai departe, cu toate mijloacele tehnologic posibile, întreprindem căutările necesare pentru a identifica publicul țintă cel mai relevant, astfel încât bugetul aferent campaniilor să fie optim. În următorul pas, propunem strategia de comunicare și dăm drumul campaniilor de promovare agreate și începem măsurătorile și ajustările pentru a înregistra rezultatele dorite de clienții noștri.

CONTACT

Cu ce te putem ajuta?

Echipa noastră are expertiză în Webdesign, Google Adwords, Social Media. Hai să ne cunoaștem!