Despre Noi

DESPRE NOI

Despre noi

Suntem pasionați de mediul digital și de resursele aproape inepuizabile, care ne ajută să creștem valoarea brandurilor în online.

Credem cu putere că orice brand are ceva unic de oferit, o poveste senzațională, care merită transmisă și auzită de cât mai mulți oameni.

Suntem convinși că autenticitatea și o gândire strategică bună pot face rachete din brandurile nediferențiate.

Ne-am asumat să sprijinim afacerile, care gândesc pe termen lung și care au curajul să facă o diferență, chiar și în piețe aglomerate.

Vino acolo unde sunt clienții tăi!

La orice brand, pentru care lucrăm, vizăm să îmbunătățim 3 aspecte considerate esențiale: elementele de diferențiere, vizibilitatea și conversiile

Elementele de diferențiere îi fac pe clienți să aleagă un brand în favoarea altora. Vizibilitatea este șansa de aajunge la cât mai mulți potențiali clienți rapid.

Conversiile sunt combustibilul, care fac posibile vânzările și profitul unei companii.

Strategie

Strategia de brand este ulterioară cercetării pieței și înțelegerii produsului și a domeniului de activitate.

Acțiuni

Acțiunile sunt reprezentate de suma activităților întreprinse în mediul digital, cu scopul de a îndeplini obiectivele brandului

Analiză

Monitorizăm atente rezultatele acțiunilor de marketing și interpretăm datele în timp real.

Optimizare

În urma feedback-ului provenit din piață ca urmare a diverselor acțiuni de marketing, optimizăm resursele și rezultatele,

ECHIPA

Ne place munca noastră și o facem cu toată dăruirea. Credem în valoarea oferită clienților, în gândirea creativă și în puterea ideilor bune. Ne simțim responsabili pentru toate proiectele noastre digitale. Scopul nostru: cât mai multă vizibilitate și contacte relevante pentru clienții noștri.

Specialist PPC

Cristian

Cred că o campanie bună are în spate nu doar munca de setare conform criteriilor esențiale ale platformei folosite, ci multă gândire strategică și creativă.

Programator

Valentin

Pentru mine, fiecare proiect este o nouă provocare și, chiar dacă par oarecum asemănătoare ca și cerințe, au totuși obiective și așteptări diferite, pe care trebuie să le depășesc.

Creație Strategică

Nicoleta

Îmi place să fac săpături adânci în piață, să mă informez și să dedic timp potrivit studiului obiceiurilor de cumpărare. Consider că sunt ingrediente perfecte pentru strategii viabile.

Storyteller

Ioana

Cred în povesti reale, care fac mărcile autentice și unice. Admir mărcile curajoase, dornice să le spună clienților tot adevărul, așa cum este.

Designer

Alin

Pentru mine UX spune totul. Inspirația mea este infinită când îmi este permis să transform un vechi design într-unul, pe care să-l iubesc eu, mai întâi.

Copy writer

Christopher

Cred în valoarea adăugată oferită clienților, în special în domeniul nostru foarte specializat, în care am ajuns să lucrăm cu instrumente SF. Sunt aici pentru a traduce SF-ul în realitate.

Gata cu vorba, să trecem la fapte.

Clienții noștri provin din mai multe domenii de activitate. De-a lungul timpului, am lucrat pentru industria medicală, auto și piese de schimb, fashion & accesorii, înfrumusețare, HORECA, medicină alternativă, etc.

Clienții care au lucrat cu noi au apreciat angajamentul pe care ni l-am luat față de livrarea în timp a lucrărilor, față de resursele implicate și față de rezultatele promise.

Ai un proiect? Hai să vorbim!

+40 757092781                                              office@remarked.ro